Coaching på arbejdspladsen – for dig, der ikke helt trives

  eller ønsker personlig sparring 

HVORDAN HAR DU DET EGENTLIG PÅ DIT ARBEJDE?

Trives du og går glad på arbejde hver dag – eller er du stresset, udbrændt, deprimeret, frustreret eller bare rigtig godt utilfreds?

 

Hvis din arbejdsplads er plaget af et dårligt psykisk arbejdsmiljø og stress, vil de typiske kendetegn være 

 • Sygefraværet er højt
 • Du og dine kolleger er ikke engagerede
 • Service og kvalitet af jeres arbejde er blevet dårligere
 • I er trætte og har måske let til tårer
 • I chikanerer hinanden
 • I begynder at blive inkompetente

Selv hvis din MISTRIVSEL ikke så meget skyldes dig selv som din arbejdsplads, kan du og dine kolleger selv gøre noget ved det, så I kan blive gladere for at gå på arbejde.

Jeg henvender mig til dig som går og kæmper med forskellige problemstillinger du rigtig gerne vil have løst. Måske vil du gerne fjerne noget eller du ønsker mere. Jeg kan hjælpe dig med at skabe en positiv tilgang til det du ønsker skal være anderledes.

 

Sådan får du et bedre arbejdsliv

Hvad er et godt (arbejds-)liv egentligt? Det er der lige så mange forskellige meninger om som vi er mennesker. Derfor er det afgørende, at du selv definerer det. Det er nødvendigvis ikke det samme som dine kollegaers, dine venner eller families. Nogle gange overtager vi bevidst/ubevidst andres meninger og holdninger, som kan være støttende og til stor gavn – men som også kan hindre dig i at være den DU virkelig er, og bremse dig i at gøre ting som vil støtte dig i din udvikling som menneske.

trivsels coach

Coaching er for dig som ønsker at udvikle dig, blive klogere på dig selv og dine omgivelser – og få det bedst mulige liv, både på arbejde og privat.

 

Min coaching kan give dig god sparring og hjælp:

 • Når der sker organisatoriske ændringer og du har svært ved at finde din plads og rolle i det nye
 • Når du har fået kritisk feedback og ikke ved hvordan du skal forholde dig til den eller hvordan du skal agere
 • Når du har symptomer på stress, f.eks. gentagne hovedpine, tynd mave, søvnproblemer, drikker og ryger for meget, trykken for brystet, hjertebanken, åndenød, træthed, manglende energi, hukommelses- og koncentrationsbesvær eller en følelse af, at fremtiden er håbløs
 • Når du har en svær periode i dit privatliv som kræver din opmærksomhed mere end du plejer
 • Når du ofte synes der er for lang tid til fredag og weekenden ikke længere er nok til at lade op i

En coaching kan hjælpe dig til at finde ud af, hvordan du kan ændre på disse ting, så du får det bedre.

Hvad er coaching?

Coaching er en løsningsfokuseret samtale, hvor dialog er omdrejningspunktet. Du kender det helt sikkert: når du sidder og snakker med folk og pludselig har du svaret. Det er lidt det samme med coaching, bortset fra at det er en meget mere målrettet og fokuseret samtale, der virkelig kan sætte gang i dine tanker og refleksioner. Du løser selv dine problemer på en god og hensigtsmæssig måde, som både er til gavn for dig og dine omgivelser. Når du handler i overensstemmelse med dig selv sker der noget: du får mere energi og mentalt overskud – og du lærer hvordan du selv lærer!

Kunne du have gavn af og lyst til at prøve coaching? Så snak med din arbejdsgiver om det kunne være en mulighed for dig og jeres virksomhed.

 

Hvordan, hvor og hvornår foregår coaching?

Har din arbejdsplads allerede indgået et samarbejde med mig, kan du i følge aftale med din arbejdsgiver kontakte mig direkte på mail eller telefon. Du skal afsætte en time til coachingen. Jeg forventer, at du er klar til aftalte tidspunkt. Er du optaget på telefon eller møde og kommer senere end aftalt, bliver din session det kortere. Bliver jeg forsinket (hvilket sker sjældent) – så regulerer jeg så, du får de fulde 60 minutter.
Jeg kommer ud i virksomheden 10 min før. Du skal sørge for et lokale som er ugenert og for at du ikke kan forstyrres den følgende time – mobilen skal være slukket under HELE seancen.

Min erfaring er, at det kun er nødvendigt med 3 sessions. De første 2 sessions med 14 dages mellemrum og den sidste efter ca. en måned.

For at du får optimalt udbytte at coachingen, kan der fra gang til gang forekomme hjemmeopgaver som du skal løse. Husk at gøre det! Hvis der ikke bliver koblet handling på det vi aftaler, vil du ikke opnå resultater. Så det er vigtigt at du har lysten til at arbejde med dig selv.

Har din virksomhed ingen aftale, kan du som medarbejder gå til din chef, HR eller personaleafdeling og forhøre dig om coaching kunne være en mulighed for jer. Jeg kommer gerne ud og fortæller om hvordan jeg i samarbejde med jer, kan være med til at løfte og fremme den gode trivsel i din virksomhed.

Ring til mig på tlf. 44 221 122 for at bestille et uforpligtende møde, eller send en mail til stina@coach-connect.dk

 

Tavshedspligt og fuld diskretion

Jeg arbejder under ICF’s love og bestemmelser. Der er fuld diskretion og der bliver ikke videregivet oplysninger til din arbejdsgiver. Efter endt forløb modtager din arbejdsgiver en evaluering på forløbet – ikke på hvad du er blevet coachet på, men udelukkende på hvordan din trivsel er blevet bedre, så din arbejdsgiver kan følge med i effekten af forløbet. Dette er ikke for at vurdere dig, men for at din arbejdsgiver kan se, at mit arbejde har haft den ønskede virkning.

Jeg glæder mig rigtig meget til at møde DIG

 

close-up-på-mand