Stress

 Stress – nu som teaterstykke?

Stress, stress og atter stress. Vi har alle oplevet det, og kender det desværre lidt for godt. Stress gør i dagens Danmark et indtog i kraft af højere krav, en større fokus på performance og for få timer i døgnet. I den perfekte verden ville arbejdslivet og privatlivet være fuldkommen adskilt, men grænsen er i dag meget svag.
Uteater i Odense har valgt at sætte “Overload” på programmet, et stykke der tager udgangspunkt i rigtige historier fra rigtige borgere. Stykket giver et indblik i situationer fra den virkelige verden, formidlet i en professionel ramme.
Gør dig selv den tjeneste, og træk lidt tid ud af kalenderen, læn dig tilbage i de bløde teaterstole og se stress fra en anden side – ikke din egen. Stykket kan være berigende, men også være med til at du, som person, kan reflektere over dagligdagen på en ny måde, og sætte det i perspektiv med dig selv, dine kollegaer eller dine ansatte. Nogle gange kan det, at sidde passivt på ‘sidelinjen’, være med til at kunne se udfordringer og problemer på en helt ny måde.

Grib din partner, kollega eller ven/veninde under armen, og læn dig tilbage – forhåbentlig uden stress!

Selve stykket kører frem til d. 20 november, og billetter kan skaffes her: Billetter til Overload

Coach Connect vil selvfølgelig være at finde iblandt publikummet d. 11. november, måske ses vi?

 

Kategorier: Arbejdsbyrde, Arbejdspres, Præstation og Stress.