Oscar Iversen, Sparekassen Fyn – Marts 2014
”Jeg har haft et godt udbytte af coachingforløb med Stina. Jeg ønskede større afklaring omkring min karriere, hvilke kernekompetencer jeg har og hvor mit fokus skal være fremadrettet.  Via gode og effektfulde spørgsmål har jeg opnået en større bevidsthed omkring mig selv. Jeg fandt ud af, hvad der var vigtigt og knap så vigtigt – Og ikke mindst blevet klogere på mig selv”

Medarbejder – Advizor IT A/S  –  Juni 2014
Jeg havde brug for mere struktur i mit arbejde og manglede en god taktik til at agere i en meget hektisk hverdag.  Faktisk vidste jeg godt, at der skulle gøres noget, men var ikke klar over, hvordan jeg skulle gribe tingene and.

Efter mit forløb med Stina, er jeg blevet mere bevidst om, hvad det er jeg har brug for i min dagligdag, og hvad jeg helt skal forsøge at undgå. Jeg er opmærksom på, hvordan jeg selv kan skabe en bedre energi og flow omkring mig, både i mit arbejde og i mit privatliv. Jeg har mere fokus på min egen adfærd og på, hvordan jeg kan påvirke mig selv og mine omgivelser på en positiv måde.

Min trivsel er forbedret og jeg er kommet ind i en god rytme. Jeg har en større forståelse for, hvad der stresser mig og, hvordan jeg fremadrettet kan håndtere mine arbejdsopgaver. Både til gavn for mig selv men også til gavn for mine kollegaer.  – Et godt forløb som har gjort en stor forskel for min mentale tilstand.

Anette Pinholt, jobsøgende – nu ansat hos D.E Master Blenders 1753 – august 2014
Jeg er blevet coachet af Stina i forbindelse med en jobsøgnings fase.  Med et lavt selvværd og mangel på værktøjer fyldte Stina værktøjskassen op med viden om det hele menneske. Under coach sessionen er der mange spørgsmål, der skal tages stilling til. Ofte findes svarene ikke lige i første tankevirksomhed, men Stina kan hjælpe dig på vej.

 

Martin Løvdal Jensen, administrende direktør – Odense låseservice – aug. 2014
Stina fik mig til at se på flere hverdags gøremål på en ny måde. Tak fordi du hjalp mig med at “komme op i helikopteren” – og se tingene fra et andet perspektiv!