Om Erhvervscoach Stina Hannibal Rasmussen

Jeg er en ægte Fynbo med rødder og bosted i H.C. Andersens by. De første 25 år på arbejdsmarkedet tilbragte jeg i salg- og marketing stillinger.

I 2009/2010 udfordrede jeg mig selv og min stabile hverdag ved at springe ud i nye farvande. Jeg ville fra NU af arbejde med det,

jeg var passioneret omkring. Derfor blev jeg certificeret coach hos Axept.

Jeg trives i komplekse omgivelser, hvor der ikke er en matematisk løsning. I en verden hvor kommunikation,

trivsel og følelser danner et belæg for medarbejders kapacitet til at udføre opgaver og udvikle organisationer,

arbejder jeg sammen med dem for at afvikle problematikker,

der muligvis danner stoppeklodser i at skabe de bedste resultater for dem selv og organisationen.

Det giver mig energi, når jeg kan se at mennesker får skabt en positiv udvikling hos dem selv og trives.

Den coachende tilgang

Jeg har igennem de sidste 5 år arbejdet som coach i forskellige brancher og med forskellige mennesker.

Jeg har arbejdet som coach for studerende på videregående uddannelser og ”Camp U” Vollsmose, hvor jeg har givet coaching til unge kontanthjælpsmodtagere. Jeg har været tilknyttet Job kontakten gennem Odense kommune, hvor jeg har været coach for sygedagpengemodtagere og ledige. I 2014 indgik jeg et samarbejde med HC Odense, hvor jeg har været tilknyttet U18Talentcenter samt LIGA Damerne som coach.

trivsels coach

De coachende kompetencer

For at være en succesrig virksomhed i den komplekse verden, som vi kender i dag, forventer medarbejderne mere end lønnen for det gode arbejde. Medarbejdertrivsel og den sociale kapital fylder mere i dag. Disse fænomener kan være svære for ledere at håndtere.  Dog betyder de særdeles for udgiften, hvis medarbejderen ikke bliver mødt, hørt og forstået.

En stor opgave som kan være svær at løfte alene. Det faktum, – at jeg kommer udefra uden relation – gør, at jeg kan åbne op for dialog på en helt anden måde og skabe værdi for både medarbejder og virksomhed.

Som coach arbejder jeg med at skabe værdi i organisationen, skabe en effektiv kommunikationskanal imellem medarbejdere og ledere samt at sørge for, at dine medarbejdere trives i organisationen. At være coach handler om at udvikle dine medarbejdere til at kunne yde sit bedste og mere til i løbet af sin dag.

Dette er muligt igennem MUS og LUS samtaler, trivselssamtaler, ledelsessparring og erhvervscoaching.

Privat og fritid

Årgang 67, gift med Morten Hannibal Rasmussen og har fire dejlige børn. En moderne kernefamilie med dine, mine og vores børn- og selvfølgelig også en hund.

Jeg har altid været bidt af at løbe. Efter et år som udvekslingsstudent og lidt for meget ”overvægt” med hjem fandt jeg hurtigt ud af, at det var en god måde at holde sig ”fit” på. Det har aldrig ført til nogen guldmedalje – men jeg har gennemført både hele og halve marathons.

Som person er jeg et meget nysgerrigt, udadvendt og selskabeligt menneske, som kan lide at have det sjovt og udfordre mig selv. Jeg har dog samtidigt også brug for stille stunder, trække ”stikket” ud og bare være mig selv.