Coach Connect er påbegyndt et samarbejde med HC Odenses talentcenter U18 piger.

Samarbejdet forløber frem til foråret 2015, hvor der skal arbejdes mentalt med håndboldpigerne.  Der stilles høje krav til deres færdigheder både som håndbolspiller men også i forbindelse med deres skole, job og sociale liv. Som coach skal der i samarbejde med pigerne forsøges at skabe en bedre balance mellem sport, skole og fritid. Deres udfordringer er forskellige, men der er ingen tvivl om at de går med ting som fylder meget i deres travle hverdag.

Vi vil arbejde med forskellige temaer såsom træning af viljen, hvordan udvikler og træner vi den, hvordan kan vi øve os, både på og udenfor banen. Vi vil snakke om det med at have et godt selvværd og selvtillid og hvordan de kan styrke og øve sig i at pleje det.

Jeg tror på, at der er en sammenhæng mellem pigernes præstationer og deres mentale tilstand. Der kan også være ting som fylder så meget at de lidt ”glemmer hovedet” til træning. Hvordan påvirker de hinanden og hvad betyder det for holdets samlet præstation.

Coach Connect ser frem til et rigtig spændende samarbejde og håber at pigerne kan tilføre noget af det lærte til deres personlige spillerstil.

hcodenseCoach-Connect-Logo---Outlined

Kategorier: HC Odense, Præstation, Sport og Talent.