gave2

 

 

holiday gift for Valentine's DayJulen nærmer sig, og det samme gør overvejelserne fra alle de tidligere år; Hvad skal medarbejderne dog have i år?

Coach Connect vil give dine medarbejdere en mulighed for en ekstra, men anderledes gave. Det koster dig ikke noget, og måske kan det gå hen og blive en win-win situation for jer?

Du kender det helt sikkert godt – det er jul og hvad skal de kære medarbejdere så have i år? Ja, vi plejer jo altid at købe en kurv, et par flasker vin, et jule ophæng eller en anden traditionel gave. Alt sammen herlige ting som forhåbentligt gør os lidt gladere og som gør at vi føler os værdsat.

Hvad med en gratis gave yderligere, til hele jeres virksomhed?

Lyder det ikke godt? Selvfølgelig lyder det godt, og det bliver faktisk endnu bedre. Coach Connect vil gerne give jer en gratis julegave til hele jeres virksomhed; Et overordnet ”servicetjek” på jeres medarbejdere med en opfølgning på, hvordan arbejdsmiljøet er iblandt medarbejderne.  Testen tager 5 min, den er anonym, og sendes til Coach Connect. Derefter gennemgås svarene og I får en endelig præsentation af resultatet. Det vil give jer et indblik i jeres medarbejderes ”mentale sundhed”, som fremadrettet vil kunne hjælpe jer med at forbedre miljøet i din virksomhed – fordi glade medarbejdere er mere effektive og bedre til at samarbejde..

Hvem ved, måske kan det i sidste ende gå hen og blive den bedste gave jeres medarbejder vil kunne få, for ikke at nævne jeres virksomhed som helhed?

P.s. det vil nu stadigvæk anbefales at forkæle jeres medarbejdere med lidt lækkerier som sædvanligvis, men I kan jo overveje om de skal have en ekstra – det er jo jul?

Lyder det interessant? Så tøv ikke med at tage kontakt på tlf. 44 22 11 22

Coach Connect ønsker jer alle en rigtig dejlig jul og på gensyn i det nye år.

Kategorier: Arbejdsmiljø.